About us

SUNTEM EXPERȚI ÎN DOMENIUL CURĂȚENIE ȘI SERVICIILOR DDD

Despre Compania Noastra

Avem o experiență de peste 20 de ani în domeniu serviciilor de dezinsecție, dezinfecție, deratizare și curățenie. Probabil, avem cele mai profesionale și complete servicii din Botoșani!

Suntem o firma care are ca domeniu de activitate, prestarea de servicii de deratizare dezinsectie si dezinfectie, destinate clientilor care au nevoie de ajutor, in situatiile in care locurile in care locuiesc, sau din imprejurimi, sunt invadate de daunatori periculosi pentru sanatatea lor si a persoanelor din jur.

Scopul nostru este acela de a oferi servicii profesionale, de inalta calitate, prin prisma unor interventii bine puse la punct si executate cu rezultate optime, de catre echipele noastre experimentate in domeniu. Preturile pe care le percepem sunt accesibile, iar in raport cu serviciile pe care le oferim am putea spune ca sunt chiar mai mult decat rezonabile. Punem accent, in primul rand pe nevoile clientilor, si mai apoi tinem extrem de mult la imaginea firmei noastre, pe care dorim sa o facem cunoscuta, mai departe, cu un numar si mai mare de aprecieri de care deja ne bucuram, din partea clientilor.

346

Clienti Multumiti

 Firme si Persoane Fizice care au Apelat la serviciile Dream Cleaning!

500

Proiecte Finalizate

Proiecte finalizate pentru Firme si Persoane Fizice

25

Firme Partenere

Peste 25 de Companii Colaboreaza si Apeleaza la serviciile Noastre!.

Suna la 0759854859 si Cere Oferta. Iti oferim si un discount de pana la 15%!

Preturile pe care le percepem sunt accesibile, iar in raport cu serviciile pe care le oferim am putea spune ca sunt chiar mai mult decat rezonabile.
Punem accent, in primul rand pe nevoile clientilor, si mai apoi tinem extrem de mult la imaginea firmei noastre, pe care dorim sa o facem cunoscuta, mai departe, cu un numar si mai mare de aprecieri de care deja ne bucuram, din partea clientilor. Serviciile pe care le oferim sunt gestionate cu responsabilitate, acordand o atentie deosebita fiecarei lucrari pe care o executam.

Serviciile pe care suntem dispusi sa le oferim clientilor nostri, fac parte dintr-un spectru larg de categorii, iar atunci cand aveti nevoie de asemenea actiuni, este simplu sa ne contactati, pentru a beneficia de consiliere gratuita, in cadrul : Firma Dezinfectie Botosani, Firma Dezinsectie Botosani,Firma Deratizare Botosani, Servicii de Curatenie Botosani si Curatare la Domiciliu Botosani.
Atunci cand aveti nevoie de o firma de curatenie Botosani, va stam la dispozitie cu angajati calificati, care vor executa cu profesionalism, cerintele dumneavoastra, indiferent de gradul de dificultate a suprafetelor de curatat sii indiferent de domeniul de activitate. Suntem dispusi sa executam actiuni de curatenie, intr-o gama larga de domenii publice sau private, printre cele mai comune, enumerand: magazine, spatii comerciale, fastfood-uri, restaurante, baruri, depozite si hale, bucatarii, birouri,etc. Suntem printre cele mai apreciate firme curatenie Botosani, iar pe baza aprecierilor venite din partea clientilor, ne laudam cu rezultate cu un procent de 100% satisfacator, datorita eficientii executarii lucrarilor noastre.

De asemenea, firma de Deratizare Botosani, cat si de dezinsectie si dezinfectie, ofera non-stop si la urgenta, lucrari de calitate, atat pentru unitati sanitare cat si pentru spatii publice sau private. Echipamentele pe care le folosim, in acest sens, sunt moderne si performante, iar solutiile utilizate, in conformitate cu legislatia in vigoare, sunt eficiente pentru a distruge daunatorii si agentii patogeni. Solutiile si produsele utilizate pentru combaterea si prevenirea factorilor nocivi mediului, dau rezultate imediate, si pot distruge daunatorii de pe suprafete extrem de largi, fara a dauna oamenilor sau animalelor de companie.

Oferim servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie intr-o multitudine de posibile locatii, cel mai adesea, clientii cautandu-ne pentru a efectua lucrari in: scoli si gradinite, cabinete medicale si stomatologice, birouri, parcuri, gradini, centre comerciale, terenuri agricole, scari de bloc, pivnite, restaurante, baruri, etc. Intodeauna, ne-am indeplinit misiunile cu succes si de foarte putine ori, a fost nevoie de mai multe interventii, asta intamplandu-se in spatii unde focarele de infectie erau extrem de dure si de intinse.
In ceea ce priveste procesul de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, conform legislatiei in vigoare, operatiunile se vor executa cel putin odata la trei luni, scopul fiind acela de a preveni refacerea coloniilor de daunatori. Intotdeauna, vom efectua o garantie, sub forma de proces verbal, in care vom preciza toti termenii si conditiile contractuale, iar in cazul in care coloniile si focarele de infectie nu au fost exterminate in perioadele prestabilite, vom efectua lucrari, in mod gratuit, pana vom reusi sa eliminam daunatorii.
Aveti toate motivele, sa apelati cu incredere la firma noastra de Curatenie Botosani, sau de Deratizare, dezinfectie si dezinsectie Botosani. Suntem dedicati domeniului nostru de activitate si garantam ca rezultatele lucrarilor noastre, vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.