Pentru ca traim intr-o lume agitata, in care timpul pare sa nu mai ajunga niciodata, pentru a ne indeplini toate planurile de zi cu zi, cu siguranta, curatenia domiciliului este ultima grija a fiecaruia dintre noi. Atunci cand timpul, pur si simplu nu iti mai permite sa te ocupi, asa cum trebuie, de propria casa, este foarte simplu sa apelezi la servicii de curatenie rezidentiala la domiciliu. O astfel de firma, iti poate oferi servicii de calitate, la nivel profesional, prin care sa te ajute sa scapi de grija curatarii intregii case, sarcina pe care nu mai reusesti sa o duci la capat, asa cum ti-ai dori.

Firma curatenia Botosani la domiciliu

Firma curatenia Botosani domiciliu, ofera servicii profesionale de curatenie si igienizare, care vizeaza, in mod direct locuintele clientilor, indiferent ca este vorba despre imobile mici sau de vile cu suprafete mari. Asiguram servicii ireprosabile de curatenie atat in case, vile, apartamente, cat si in garsoniere. De asemenea, servicii de curatenie domiciliu Botosani, ofera interventii prompte, la cerere sau cu abonament lunar. Suntem disponibili tuturor clientilor care isi doresc curatenie la nivel profesional, si lucram si in regim de urgenta, atunci cand situatia o impune.

Echipele noastre, sunt formate din oameni compententi, profesionali, atenti la detalii si cu experienta in domeniu, si sunt gata sa faca fata oricarei provocari.

Dispunem de toate certificatele si atestatele, pe care normele in figoare le impun, iar potofoliul pe care il detinem ne recomanda ca fiind una din cele mai bune firme curatenie domiciliu Botosani.

Serviciile de curatenie la domiciliu Botosani, includ activitatile din lista de mai jos, insa acestea sunt orientative, iar echipa de curatenie domiciliu Botosani este gata sa intervina rapid, pentru a respecta toate cerintele, fiind capabila sa se adapteze nevoilor clientilor, cat si cerintelor acestora.

 • curatenie generala, in toate incaperile domiciliului in care se solicita serviciile de curatenie Botosani;
 • curatenie zilnica, saptamanala sau lunara, de intretinere;
 • colectarea gunoiului menajer si curatenie dupa constructii, inclusiv cu eliminarea molozului si a gunoaielor specifice;
 • curatenie inainte de sarbatori;
 • curatenia generala a camerelor:  baie, bucatarie, holuri, dormitoare, living-uri, pod-uri, pivnite si inclusiv garaj;

Metodele pe care le aplicam, cu ustensile, echipamente si produse speciale si profesionale, presupun procedeele de mai jos, insa ne putem adapta dupa cerintele clientilor:

 • aspirare cu aspiratoare profesionale si stergerea suprafetelor cu solutii speciale: mochete, covoare, pardoseala, gresie, faianta, lambriu, parchet, pereti, tapiterii, mobilier,etc;
 • curatarea pardoselii cu aparate profesionale cu jet de apa, sau presiune cu aburi;
 • curatarea petelor de pe diferite suprafete: textile, metale, plastic, lemn, pereti, etc;
 • stergerea usilor, ferestrelor, oglinzilor, corpurilor de iluminat, tamplariei, etc;
 • stergere cu operatiuni speciala a obiecte electrocasnice si electronice, cat si a prizelor sau intrerupatoarelor;
 • stergerea corpurilor de iluminat;
 • stergerea caloriferelor;
 • odorizarea si aerisirea camerelor;
 • curatenie bucatariei cu operatiuni specifice: curatarea chiuvetei, a aragazului sau plitei, a cuptoarelor, electrocasnicelor, mobilierului, peretilor, indepartarea grasimilor de pe diverse suprafete, etc;
 • curatarea bailor cu operatiuni specifice: stergerea gresiei sau a faiantei, a toaletei, indepartarea calcarului si a petelor de rugina, curatarea obiectelor de inox sau crom, etc;
 • curatenie speciala, la cerere, in alte incaperi ale domiciliului la care s-a solicitat serviciile: debara, pivnite, pod-uri, mansarda, foisor, terasa, garaj, etc;

Firma de servicii de curatenie la domiciliu Botosani, foloseste echipamente profesionale, ce presupun aspiratoare profesionale, care redau un zgomot redus si care sunt capabile sa faca fata chiar si celor mai solicitante cerinte. Acestea pot fi folosite pentru tipuri de aspirare uscata, cat si umeda, iar datorita tehnologiei de care dispun, filtrele cu care sunt dotate, vor absoarbe agentii alergeni din aer si de pe suprafete, element ce va fi extrem de benefic locuitorilor, in special celor care sunt alergici.

Servicii curatenie Botosani preturi. Tarifele pe care le percem, sunt accesibile si se realizeaza in functie de suprafata de curatat, cat si de nivelul de dificultate. De asemenea, oferim preturi speciale, pentru clientii care intocmesc cu noi contracte cu abonamente saptamanale sau lunare, pentru serviciile de curatenie industriala cat si pentru intretinere.

De asemenea, ustensilele pe care le folosim, in cadrul activitatilor de curatenie, sunt sterilizate dupa fiecare utilizare, sunt dezinfectate si uscate, iar detergentii, solutiile si dezinfectantii pe care ii folosim pentru curatarea suprafetelor, fac parte din categoriile de produse premium.

Intotdeauna, interventiile si actiunile firmei curatenie domiciliu Botosani, vor reda un aer proaspat locurilor in care se desfasoara procesele de curatenie si igienizare. Intreaga locuinta va deveni un spatiu curat, va oferi o stare de bine si va incarca cu energie.

Cere Oferta

Cere oferta pentru serviciile de curatenie la domiciliu la nr: 0740 810 666