Sectorul industrial, intotdeauna va avea nevoie de curatenie de specialitate, pentru a creste productivitatea in cadrul domeniilor de activitate, cat si pentru a oferi angajatilor un mediu curat, propice pentru a lucra mai eficient si mai productiv.

Pentru ca aceste activitati, nu se pot executa la intamplare de oricine, este esential contractarea unei firme specializate in curatenie industriala.

Aceasta reprezinta varianta prin care proprietarii de astfel de locuri, vor fi scutiti de intretinerea spatiilor de desfasurare a activitatilor, cat si a utilajelor de productie, in acest fel economisind timp si bani, in care se pot concentra in totalitate asupra cresterii productibilitatii afacerii.

Curatarea spatiilor industriale

Curatarea spatiilor industriale, nu doar ca necesita echipamente profesionale ci si planuri complexe de actiune, conforme specificului activitatii fiecarui domeniu industrial, iar activitatile oferite de o firma de curatenie industriala, devine parte integranta in procesul de productie.

Servicii de curatenie industriala Botosani, ofera clientilor interventii rapide, prin actiuni care vor face posibila curatarea spatiilor, precum: depozite, hale industriale, uzine, fabrici, parcari subterane, etc.

Pentru actiunile de curatenie industriala si exterioara, firma noastra de Servicii de curatenie hale Botosani, foloseste utilaje, echipamente si detergenti ecologici, profesionale si eficiente.

De asemenea, personalul nostru calificat, este pregatit pentru a interveni in curatarea celor mai dificile spatii industriale, avand in spate ani de experienta intr-o gama variata de domenii industriale.

Servicii de curatenie depozite Botosani, este compania care ofera servicii complete de curatenie industriala – la intervale de timp prestabilite de catre client, folosind tehnologii avansate si profesionale de curatare- precum cele de mai jos:

  • Curatarea cu solutii si echipamente speciale a: burlanelor, tavanelor, grinzilor, sistemului de aerisire, corpurilor de iluminat, pardoselilor, peretilor, echipamentului industrial;
  • Curatenie in hale industriale, in orice domeniu de activitate, cu indepartarea petelor de ulei, motorina, etc;
  • Degresarea suprafetelor din hale, depozite, fabrici, uzine, etc;
  • Curatarea suprafetelor din aluminiu, piatra, marmura, granit, zidarie, ferestre, scari rulante, lifturi, etc;
  • Curatenie postconstructie, intretinerea si curatarea pardoselilor, intretinerea parcarilor, intretinerea spatiilor verzi, etc;

De asemenea, in cadrul firmei noastre de curatenie industriala, oferim servicii de curatare si pentru spatiile exterioare, iar cateva exemple in care am putea sa intervenim sunt: spatii verzi si parcuri, parcari, alei pietonale, parcuri logistice, piete, centre comerciale, etc.

Firma de curatenie industriala, pune la dispozitia clientilor, experienta si seriozitatea personalului instruit sa aplice cele mai inovative metode, solutii si utilaje ce dispun de ultimile tehnologii de curatenie a depozitelor sau a halelor industriale.

Echipa noastra profesionala este supravegheata in permanenta de catre un supervizor, care este responsabil cu obiectivele de indeplinit, calitatea serviciilor efectuate si indeplinirea  sarcinilor specifice domeniului de curatenie industriala. De asemenea, la cerere, oferim servicii de curatenie speciala, pentru clientii care au nevoie de intretinerea anumitor elemente, precum: curatarea covoarelor sau a mochetelor, a geamurilor, usilor, echipamentelor si utilajelor industriale, eliberarea de gunoi de constructie, etc;

Tarifele pe care le percepem, sunt pertinente si se realizeaza in functie de suprafetele de curatat, a nivelul de dificultatea a procesului de curatare cat si de cantitatea de solutie folosita. In cazul curateniei de intretinere a spatiilor industriale, clientii pot avea parte de abonamente saptamanale sau lunare, iar pentru acestia tarifele vor fi speciale, cu discount-uri masive.

Urmarind intotdeauna cerintele si nevoile clientilor nostri, am adaptat serviciile de curatenie industriala, pentru a satisface nivelul de asteptari a fiecarui client. Astfel, prestam servicii aproape non-stop, in functie de nivelul de urgenta, si combinam eficient forta si tehnica de munca calificata, cu experienta acumulata in domeniul nostru de desfasurare, a celor mai profesionale echipe, pe care le punem la dispozitie pentru a oferi cele mai optime rezultate.

Indiferent de domeniul de activitate industria, pentru care se doreste interventii de curatenie si intretinere, imediat ce identificam fiecare deficienta ce necesita curatare, asiguram interventii rapide cu rezultate 100% pozitive.

Cere Oferta

Cere oferta pentru serviciile de curatenie pentru companii la nr: 0740 810 666