Centrele urbane, in special cele mai mari, genereaza cantitati enorme de deseuri menajere, iar acest lucru poate atrage si favoriza inmultirea rozatoarelor, cat si a parazitilor. Pentru a evita acest lucru, este necesara efectuarea periodica de servicii riguroase de deratizare si dezinsectie, fara acestea, formarea de focare cu astfel de daunatori fiind eminenta si greu de controlat. Fie ca apelati din partea unui sector public, fie ca vreti sa actionati independent, pe domenii private, o firma deratizare Botosani, este locul ideal, de la care sa cereti ajutorul, in situatia in care locurile din jurul proprietatilor, sau chiar proprietatile in interior, sunt invadate de colonii de rozatoare si daunatori.

Atunci cand sunteti in cautarea unor servicii eficiente de deratizare, este recomandat sa apelati cu incredere la “Servicii Deratizare Botosani". Obiectivul nostru este sa oprim inmultirea rozatoarelor, prin prevenirea si distrugerea completa a cuiburilor acestora.

Deratizarea reprezinta un proces complex

Deratizarea reprezinta un proces complex, prin care se elimina cuiburile si coloniile de rozatoare si insecte daunatoare, care se inmultesc rapid si care mai grav decat atat, pot raspandi boli extrem de grave, oamenilor, cel mai adesea acestia provocand intoxicatii alimentare. In general, rozatoarele se inmultesc si se adapostesc in interiorul cladirilor, sau in exterior, acolo unde sunt atrasi de un mediu insalubru. Cel mai des tip de rozatoare, pentru care majoritatea clientilor nostri apeleaza la serviciile noastre, sunt soarecii de casa, care sunt omnivori si mananca ori tip de hrana, fiind atrasi cel mai mult de deseul menajer. Acestia nu doar ca pot fi transmitatori de boli infectioase, dar pot distruge prin roadere: cabluri, mobila, usi, pardoseli, etc.

servicii de deratizare botosani
servicii de deratizare botosani

Deoarece, rozatoarele sunt purtatori de boli, este foarte usor ca oamenii sa fie contaminati de catre acestia, prin intrarea in contact cu excrementele sau saliva acestora. Asadar, deratizarea este extrem de importanta sa fie efectuata periodic, pentru a preveni instalarea rozatoarelor, in spatiile ce ne inconjoara, sau acolo unde am observat chiar si un singur exemplar.

Exista mai multe metode prin care efectuam un proces de deratizare, in functie de tipul acesteia. Deratizarea poate fi: preventiva, profilactica, terapeutica sau pentru combatere si se poate executa prin diverse metode ingenioase: fie cu capcane, fie cu aparate cu ultrasunete, ori cu ajutorul substantelor chimice. Insa, inainte de a decide modalitatea prin care firma de Deratizare Botosani, va actiona, este important sa se elimine apa, hrana si gunoiul menajer, din zonele infectate. Acesti factori sunt primele atractii care aduna rozatoarele si pentru ca actiunile noastre de deratizare sa aiba un rezultat pozitiv, este bine sa incepem prin a elimina orice element ce ar putea atrage soarecii sau sobolanii, in zona.

Serviciile pe care le oferim, sunt efectuate in conformitate cu normele in rigoare, impuse de Ministerul Mediului, iar solutiile speciale pe care le folosim sunt atestate de catre acesta, ca fiind nontoxice pentru oameni, cat si pentru animalele de companie.

Atunci cand incheiati un contract cu "Servicii Deratizare Botosani", va oferim garantie pentru lucrarea executata, printr-un proces verbal prin care sunt precizate toate elementele interventiei:

  • data realizarii procesului de deratizare;
  • cantitatea cat si denumirile solutiilor utilizate;
  • metodele de executare a lucrarii;
  • tarifele- acestea se stabilesc in functie de suprafata de deratizat, de cantitatea solutiilor folosite, de tipul de daunatori de eliminat, cat si de tipul deratizarii.

Efectuam procedee de deratizare, intr-o gama larga de institutii, cladiri si spatii publice sau private, precum: deratizare restaurante, deratizare baruri, deratizare cinematografe, deratizare sali de spectacol, deratizare spitale, deratizare case, deratizare scoli si gradinite, deratizare cabinete medicale, deratizare birouri, deratizare blocuri, deratizare hale, deratizare parcuri, deratizare gradini, deratizare spatii verzi, deratizare centre comerciale, deratizarea teren agricol, etc.

Principalele noastre obiective sunt de a asigura desfasurarea in siguranta a tuturor proceselor de deratizare, satisfacerea nevoilor clientilor, imbunatatirea mediului inconjurator, toate acestea avand la baza proceduri, in conformitate cu legislatia in vigoare cat si cu reglementarile de mediu. Suntem dedicati in totalitate domeniului nostru de activitate si suntem printre cele mai apreciate firme DDD din tara.

Cere Oferta

Cere oferta pentru serviciile de deratizare la nr: 0740 810 666