Serviciile de Dezinfectie Botosani, sunt alegerea potrivita prin care se pot obtine rezultate excelente de decontaminare, procedeu prin care ne facem un obiectiv pentru distrugerea microorganismelor nesanatoase, din mediul inconjurator. Serviciile profesionale pe care le oferim, au ca scop prevenirea si combaterea infectiilor, ce pot cauza boli grave, transmisibile.

Dezinfectia reprezinta un proces prin care se elimina microbii si microorganismele daunatoare, din aer sau de pe suprafete.Este vital sa apelati, cat se poate de urgent si frecvent, la Servicii de Dezinfectie Botosani, pentru a asigura igiena in domenii publice sau private, cum ar fi: casa, apartament, curti si gradini, garaje, scari de bloc, scoli si gradinite, spitale, magazine, mijloace de transport, etc, cat si pentru a-i proteja pe cei din jur.

Oferim interventii periodice de dezinfectie

Oferim interventii periodice de dezinfectie, in functie de dorintele fiecarui client, si oferim consiliere si evaluare gratuita, in urma carora vom stabili un tratament, adaptat fiecarei tipuri de nevoi: tratament preventiv sau curativ. Suntem dedicati in totalitate clientilor nostri si asiguram un nivel optim de igiena, prin proceduri care vor respecta normele de dezinfectie impuse se organele competente, asupra oricarui tip de suprafata sau echipament.

Alegerea unei firme Dezinsectie Botosani, pentru efectuarea operatiunilor specifice, este importanta si este indicat sa apelati la firme specializate, cu personal instruit si cu experienta, pentru a beneficia de rezultate 100% pozitive.

servicii dezinfectie botosani
servicii de dezinfectie botosani
servicii de dezinfectie botosani
servicii de dezinfectie botosani
servicii de dezinfectie botosani

In cazul in care va confruntati cu situatii care necesita dezinfectie, nu ezitati sa apelati la firma de Dezinsectie Botosani. Suntem promti si raspundem cu interventii rapide si eficiente, pentru orice tip de solicitare, care impune igienizare si dezinfectie.

Suntem disponibili cu un program de lucru flexibil, iar echipa noastra se poate adapta oricarei situatii, realizand programari si in regim de maxima urgenta. Anual, ajutam un numar mare de clienti, furnizand cele mai de calitate servicii de dezinfectie, atat pentru spatii cu dimensiuni mari sau mici, cat si pentru spatii inchise sau deschise. De asemenea, oferim garantie, pe care o vom realiza sub forma de proces verbal, unde vor fi mentionate toate elementele lucrarii efectuate, inclusiv tariful, care va fi stabilit in functie de cateva criterii, precum: marimea suprafetelor, solutiile si cantitatea folosita, tipul de urgenta, gradul de dificultate a lucrarii.

Produsele folosite in cadrul actiunilor noastre de dezinfectie, prezinta un spectru larg de intrebuintari si vor neutraliza imediat toti agentii patogeni, atat de periculosi pentru sanatatea noastra si a celor din jur. Metodele de aplicare a substantelor profesionale, vor depinde de structura incaperilor sau a locurilor de dezinfectat, insa principalele variante pe care le utilizam, sunt:

  • pulverizarea cu substante;
  • Nebulizarea cu substante, sau “ceata rece";
  • Termonebulizarea cu substante;

Metodele prin care vom extermina microorganismele periculoase, le vom alege impreuna cu clientul, in urma evaluarii gratuite, pe care personalul echipei noastre au realizat-o la fata locului. Metodele noastre de dezinfectie, distrug agentii patogeni prezenti pe suprafetele infectate, in proportie de 99,99%, intr-un timp extrem de scurt, cuprins intre 10 si 30 de minute, in functie de tipul de bacterii si de gradul de infestare. De asemenea, produsele pe care le folosim nu sunt toxice sau daunatoare oamenilor si nici animalelor de companie, acestea fiind special create pentru a extermina bacteriile si microbii de pe suprafete.

Suntem pregatiti sa raspundem cerintelor clientilor, venind cu solutii imediate si eficiente, pe baza carora vom organiza un plan bine stabilit, pe care echipa noastra il va executa cu profesionalism. Pentru a beneficia de serviciile noastre de calitate, va invitam sa ne contactati pentru a stabili impreuna, perioada in care va vom oferi consilierea si evaluare gratuita, pe baza careia ne vom pune la punct cu planul, tariful si metodele pe care le vom utiliza.

Cere Oferta

Cere oferta pentru serviciile de dezinfectie la nr: 0740 810 666