Nu de putine ori, s-a intamplat ca la locul de munca, ori apartamentul sau casa dumneavoastra sa fie invadata de tot felul de insecte, care nu doar ca sunt incomode traiul de zi cu zi, ci sunt extrem de daunatoare sanatatii, putand cauza probleme grave de sanatate. Sa anuntati asociatiile de locatari, de cele mai multe ori devine o solutie inutila, si cel mai bine, in acest caz, este sa contactati direct, o firma dezinsectii Botosani.

Echipa specializata, “Servicii Dezinsectie Botosani", este solutia cea mai eficienta la care puteti apela, avand asigurarile ca veti beneficia de servicii de calitate, 100% eficiente in a elimina insectele daunatoare.

Dezinsectia, prin definitie inseamna “distrugerea parazitilor", si reprezinta un procedeu care se efectueaza intr-un spatiu inchis sau deschis, prin aplicarea unor substante speciale cu care se previne inmultirea si se elimina insectele si parazitii daunatori.

Servicii Dezinsectie Botosani

“Servicii Dezinsectie Botosani”, garanteaza rezultate optime pentru procesele noastre, executate cu profesionalism, si asiguram ca operatiunile prin care eliminam daunatorii, nu vor avea efecte secundare. De aceea, pentru inceput este extrem de important sa identificam si sa stabilim corect, tipul de daunatori.

Fie ca este vorba despre o invazie cu capuse, gandaci, plosnite, paduchi, purici, albine, paianjeni, etc, fie despre muste sau tantari, pentru fiecare categorie de insecte vom folosi solutii speciale, care vor elimina musafirii nepoftiti, fara a lasa in urma efecte nocive mediul si sanatatii.

Suntem printre cele mai apreciate firme de dezinsectie Botosani, serviciile noastre adresandu-se atat spatiilor comerciale, cat si locuintelor personale, care au nevoie de interventii in acest sens.

Tarifele percepute de firma noastra de dezinsectie, vor fi stabilite la prima evaluare a spatiului, in functie de: timpul alocat lucrarii, cantitatea de solutie folosita, gradul de infestare si tipul de paraziti, frecventa interventiilor. De asemenea, oferim consiliere gratuita, in care va vom comunica un tarif orientativ, si suport tehnic de specialitate.

servicii dezinsectie botosani

Odata ce ne contactati, ne vom pune de acord asupra unei zile la care va putem efectua o vizita, in cadrul careia vom face o inspectie si ulterior o evaluare. Aceasta evaluare, va stabili exact tipul de daunatori si ne vom pune la punct, impreuna cu clientul, asupra procedurilor pe care le vom efectua pentru eliminarea acestora. Planul pe care il urmam, pentru a elimina focarele de daunatori, constau in:

  1. Prima dezinsectie se va efectua la o data stabilita de client. Aceasta operatiune va dura intre 15 si 30 de minute, in functie de suprafata cat si de tipul de daunatori. In perioada de dupa dezinsectie, este recomandat ca locul sa fie eliberat de catre proprietari pentru cateva ore, in functie de solutia speciala, pe care o folosim.
  2. Dupa 14-21 zile vom reveni cu un nou proces de dezinsectie, care este necesar dupa perioada de eclozare. De obicei, dezinsectia se efectueaza periodic, trimestrial si se va repeta pentru atat timp cat este nevoie, pana intregul focar va fi eliminat. De fiecare data, vom stabili impreuna cu proprietarii, datele optime, la care personalul nostru poate efectua procesul de dezinsectie profesionala.

Procesele noastre de dezinsectie se pot realiza prin mai multe variante: fizice, mecanice, biologice sau chimice, acestea stabilindu-se in functie de gravitatea si volumul focarului. Dezinsectia poate fi profilactica, ceea ce inseamna ca procedeul este folosit pentru a preveni inmultirea si raspandirea germenilor patogeni, sau poate fi curativa, cand procesele au scopul de a combate prin distrugere, intregul cuib de daunatori.

Asiguram executia proceselor de dezinsectie, prin metode cu echipamente si solutii profesionale, care nu reprezinta un pericol pentru oameni sau animale de companie, acestea fiind nocive doar in cazul daunatorilor. Spatiile pe care le deratizam, sunt printre cele mai diverse, clientii avand posibilitatea de a ne contacta la orice ora, pentru a interveni promp in cazul focarelor ce pot sa apara in bucatarie, dormitor, baie, restaurante, gradini, spatii comerciale, locuri publice, birouri, scoli, etc.

Procesele de dezinsectie pot presupune folosirea solutiilor, sub mai multe metode:

  • prin pulverizarea solutiilor- metoda rapida, recomandata pentru suprafetele mari de tratat;
  • insecticid sub forma de gel- se realizeaza, de obicei, in spatiile cu acces dificil spre exemplu: debara sau pivnite);
  • pulverizarea cu particule- o metoda moderna, efectuata cu echipamente si solutii profesionale.

Personalul nostru, este calificat si experimentat cu o varietate mare de tipuri de daunatori, iar spre garantia calitatii lucrarilor efectuate, firma de Servicii Dezinsectie Botosani, detine produse si echipamente avizate de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara.

Serviciile de dezinsectie se realizeaza in orice perioada a anului si recomandam tuturor proprietarilor de afaceri cat si celor din mediul privat sa apeleze la operatiuni de deratizare preventiva, pentru a evita instalarea si inmultirea daunatorilor pe langa cat si in interiorul cladirilor.

Cere Oferta

Cere oferta pentru serviciile de dezinsectie la nr: 0740 810 666